Ним став Мальований Андрій Миколайович, який змінив на посаді Сергія Володимировича Ніколаєва. Трудовому колективу керівника представив заступник голови Миколаївської облдержадміністрації В.В. Луста.
Призначено начальника Головного управління Держземагентства у Миколаївській області
Втім, нового очільника не довелося знайомити з працівниками відомства. Адже майже рік – з весни 2012 року до весни 2013 року — він послідовно працював заступником начальника Головного управління, першим заступником начальника та начальником Головного управління. Це, власне, він і підкреслив у своїй промові: “Мені приємно бачити знайомі обличчя. Разом ми вирішили чимало земельних проблем. Не сумніваюся, що і в подальшому наша співпраця залишатиметься плідною”.
В ході зустрічі відбувся активний обмін думками щодо напрямків розвитку земельної сфери області.
Серед пріоритетних питань, поставлених керівництвом області землевпорядній службі є проблеми невитребуваних паїв, землі державної власності. Володимир Вікторович наголосив на необхідності тісної взаємодії органів земельної сфери, реєстраційної галузі та правоохоронних структур.
Він також висунув пропозицію щодо активізації діалогу із земельних питань на місцях. Відтепер під час кожного виїзного прийому голови облдержадміністрації та його заступників, керівників області супроводжуватиме один з керівників Головного управління Держзем­агентства у Миколаївській області. Частина часу кожного прийому обов’язково буде присвячена суто роботі із землевласниками. Повідомлення про ці прийоми заздалегідь публікуватимуться у місцевих ЗМІ, підсумував Володимир Вікторович конструктивною нотою урочисту церемонію представлення.