Головним управлінням Держкомзему у Миколаївській області за дорученням Миколаївської облдержадміністрації від 30.03.2012 № 1033/0/05-61/3-12 розроблено проект регуляторного акту – розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та затвердження складу конкурсної комісії».
Проект регуляторного акту передбачає затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності у разі коли Миколаївська облдержадміністрація виступає замовником експертної грошової оцінки земельних ділянок та затвердження складу конкурсної комісії.
Проект розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та затвердження складу конкурсної комісії» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Миколаївської облдержадміністрації (www.mykolayiv-oda.gov.ua).
Зауваження та пропозиції до проекту та відповідного аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:
– поштою за адресою: пр. Миру 34, м. Миколаїв, 54034, Головне управління Держкомзему у Миколаївській області;
– електронною поштою за адресою zemres.mk@gmail.com
Строк приймання зауважень та пропозицій до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення повідомлення у друкованих засобах масової інформації.