За вирішенням земельних питань до керівника землевпорядної служби Миколаївської області Сергія Мутьєва звернулися 6 осіб.

Заявників цікавили можливості отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, фермерського господарства та процедура затвердження проектів землеустрою. Серед порушених питань були також і отримання наділів для сінокосіння та випасання худоби, придбання права оренди на земельні ділянки на конкурентних засадах, порушення права власності та користування земельними ділянками та діяльність проектних організацій. Начальник Головного управління надав вичерпні роз’яснення з усіх аспектів, що стосуються роботи Головного управління. Сергій Мутьєв наголосив також на тому, що завдяки ефективній роботі управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління землекористувачі та землевласники мають більше можливостей для захисту своїх прав.

За результатами зустрічі керівникам структурних підрозділів Головного управління надано відповідні доручення.

Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті землевпорядної служби області.