Рік тому на офіційному Інтернет-сайті веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській області запроваджено моніторинг відвідувачів нашого інформаційного ресурсу.
За цей час послугами нашого Інтернет-сайту скористалися понад 10 000 осіб з різних кінців земної кулі. Представники всіх країн Європи, держав колишнього Радянського Союзу, Північної Америки, окремих держав Північної Америки, Азії, Тихоокеанського регіону, і навіть з Антарктики знаходили у нас щось корисне для себе. Від Заполярної Росії на півночі до Приантарктичної Аргентини на півдні, від Японії на Далекому Сході до Аляски на Крайньому Заході, від столиць і мегаполісів до віддалених хуторів і сіл – всюди, де тільки є Інтернет, ми знаходили своїх прихильників, достатньо лише поглянути на мапу.
Когось, можливо, привела до нас проста цікавість, когось – емігрантська ностальгія за колишньою Батьківщиною, а хтось прийшов і з професійним або ж бізнесовим інтересом. Можливо, інформація, отримана з нашого сайту, дала поштовх якомусь інвестиційному проекту чи принаймні змусила замислитися про можливість вкладення грошей в землі Миколаївщини.
У сподіваннях на це Головне управління й надалі продовжуватиме інформаційну політику офіційного Інтернет-сайту, адже це тільки початок шляху до мети – дати кожному стільки інформації, скільки потрібно для комфортного вирішення будь-яких земельних питань, просто сидячи перед комп’ютером.
ᚶВідвідувачі офіційного Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській областіᚶ