Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області інформує про проведення відбору виконавців робіт із землеустрою та проведення земельних торгів, стосовно продажу прав оренди на 9 земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства. Строк, на який планується продати право оренди складає 7 років. Наділи розташовані за межами таких населених пунктів:

Мічурінська сільська рада (Вознесенський район), площа земельної ділянки – 50,00 га;

Щербанівська сільська рада (Вознесенський район), площа земельної ділянки – 26,30 га;

Водяно-Лоринська сільська рада (Єланецький район), площа земельної ділянки – 13,50 га;

Малоукраїнська сільська рада (Єланецький район), площа земельної ділянки – 7,15 га;

Прибузька сільська рада (Жовтневий район), площа земельної ділянки – 19,27 га;

Грейгівська сільська рада (Жовтневий район), площа земельної ділянки – 15,80 га (особливо цінні землі);

Киселівська сільська рада (Снігурівський район), площа земельної ділянки – 12,19 га (особливо цінні землі);

Киселівська сільська рада (Снігурівський район), площа земельної ділянки – 10,00 га (особливо цінні землі);

Киселівська сільська рада (Снігурівський район), площа земельної ділянки – 29,00 га (особливо цінні землі);

Претендент подає підтверджуючі документи, пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Підтвердні документи:

– копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для юридичних осіб);

– копії кваліфікаційних документів ліцитаторів претендента, які працюють у штатному складі та залучатимуться до проведення земельних торгів (аукціону);

– інформація про наявність працівників відповідної кваліфікації (сертифікованих інженерів-землевпорядників), які мають необхідні знання та досвід для виготовлення документації із землеустрою та оцінки земель, працюють у штатному складі виконавця робіт та внесені до Державного реєстру сертифікованих інженерів-землевпорядників за претендентом (виконавцем робіт).

Пропозиції та пакет документів подавати до відділу ринку та оцінки земель Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області за адресою: 54034, м. Миколаїв, пр. Миру, 34, 7-й поверх, каб.729.

Пропозиції приймаються до 27 липня 2016 року включно.