За вересень поточного року спеціалісти Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області опрацювали 39 запитів на отримання публічної інформації, які були подані фізичними особами.

Головним управлінням Держгеокадастру забезпечується приймання запитів в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача. За звітний період 36 запитів надійшло електронною поштою, 3 – персонально.

За змістом запити стосувалися надання копій організаційних та розпорядчих документів Головного управління, зокрема щодо розпорядження сільськогосподарськими землями, проведення торгів, приватизації земель, передачі земель об’єднаним територіальним громадам; надання доповідних записок та наказів з кадрових питань.

Також запитувачів цікавили облікові дані документації із землеустрою; видатки за КЕКВ 2800, надання копій відповідних вхідних та вхідних документів; відомості про земельні ділянки різних видів, їх обмежень та розпорядників за визначеними критеріями; наявність бланків сертифікатів на земельний пай та переліки вільних земельних ділянок за різними критеріями.

Усі відповіді на запити надавалися у строки, передбачені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Ознайомитися з тематикою запитів з початку року можна за посиланням.

На сайті Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області розміщена електронна форма для подання запиту на публічну інформацію.