На виконання пункту 1.6 наказу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру від 06.07.2023 № 210 «Про організацію територіальними органами Держгеокадастру особистого прийому громадян» Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області продовжує роботу щодо проведення особистого прийому громадян керівництвом Головного управління.

За липень місяць в приміщенні Головного управління в. о. начальника Головного управління Людмила Сандольська та перший заступник начальника Володимир Корнукій провели 6 особистих прийомів громадян на які звернулося шість громадян рамках реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення до органів державної влади.

Питання, з якими в ході прийому зверталися громадяни, стосувалися відсутності номеру у Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю, внесення даних про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, виправлення прізвища у кадастровому плані на земельну ділянку, оформлення земельної ділянки, отримання кадастрового номеру на земельну ділянку та сканованої копії Технічної документації на земельну ділянку у місті Миколаєві.

Людмила Сандольська та Володимир Корнукій проконсультували відвідувачів та надали вичерпні відповіді громадянам, роз’яснили їхні подальші дії відповідно до земельного законодавства України з дотриманням вимог, передбачених нормативними документами, які врегульовують порядок та особливості розгляду звернень громадян.

Нагадуємо, що виїзні прийоми керівництвом Головного управління проводяться за потребою. У разі відсутності потреби виїзду особистий прийом проводиться за юридичною адресою територіального органу, а саме: м. Миколаїв, пр. Миру, 34, каб. 710-711. З графіками прийому громадян керівництвом Головного управління можна ознайомитися на вебсайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.