Чергове засідання Снігурівської районної ради відбулося за участю воїнів-учасників антитерористичної операції. Їх запросили для урочистого вручення свідоцтв про право власності на земельні ділянки.
Начальник відділу Держземагентства у Снігурівському районі Ігор Бульба повідомив: «Від воїнів-учасників антитерористичної операції, на даний час надійшло 65 заяв про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність. Процес виготовлення відповідних документацій із землеустрою триває».
Народний депутат України Ігор Бриченко урочисто вручив 11 свідоцтв про право власності на земельні ділянки (по 2 га) мешканцям Снігурівщини, учасникам антитерористичної операції. Власниками земельних ділянок стали орденоносці Павло Горгуль, Роман Кідон та інші. Також право власності на земелну ділянку отримала і Ніна Андріївна Шулікова – мати загиблого офіцера Збройних Сил України Сергія Шулікова.
За станом на кінець березня із заявами про виділення земельних ділянок воїнам-учасникам антитерористичної операції звернувся 2551 військовослужбовець. З них до Головного управління Держземагентства у Миколаївській області – 1098 звернень, до Миколаївської міської ради – 1278 заяв, та 175 – до інших органів місцевого самоврядування.
За результатами розгляду усіх заяв вже прийнято 954 рішення про надання дозволу на розробку проектів землеустрою з відведення 1 тис. 544 земельних ділянок площею 1 тис. 779 га.
Решта 1107 звернень знаходяться на розгляді та підготовці рішень органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Воїнам-учасникам антитерористичної операції та членам родин загиблих військовослужбовців урочисто вручено свідоцтва про право власності на земельні ділянки

Воїнам-учасникам антитерористичної операції та членам родин загиблих військовослужбовців урочисто вручено свідоцтва про право власності на земельні ділянки