Вакансії:

За станом на 17.03.2014 у відділі Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області є 5 вакансій:
провідний спеціаліст сектору землеустрою та оцінки земель;
головний спеціаліст – бухгалтер;
головний спеціаліст (юрисконсульт);
головний спеціаліст (інформаційні технології, захист інформації)
діловод
У відділі проведено іспит на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста сектору землеустрою та оцінки земель відділу Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області. За результатами конкурсу проводиться спеціальна перевірка відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави.

Кадастр і реєстрація:

За станом на 17.03.2014 спеціалістами відділу Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області надано адміністративні послуги за зверненнями громадян та юридичних осіб, в тому числі:
– реєстрація земельних ділянок: 116
– надання відомостей з державного земельного кадастру: 139
– надання висновків по документації із землеустрою: 4
– надання довідок із державної статистичної звітності (ф-6 зем): 251
– надання витягів про нормативну грошову оцінку земельної ділянки: 198
– внесення виправлених відомостей до державного земельного кадастру: 6
– внесення змін до державного земельного кадастру: 3

Юридична служба. Земельне законодавство:

За станом на 17 березня 2014 року відділом Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області надано 4 висновки про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
За станом на 17 березня 2014 року підготовлені такі проекти розпоряджень, які прийняті Новобузькою районною державною адміністрацією:
– «Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (паю) в натурі на місцевості громадянину України ……. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах Новобузької міської ради, Баратівської , Софіївської , Новомиколаївської , Новохристофорівської сільських рад” – в кількості 10 од.
– «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості громадянину України ……. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок з метою передачі в оренду в межах Вільнозапорізької сільської ради” – в кількості 5 од.