– головних спеціалістів в управлінні державного земельного кадастру; управлінні землеустрою та охорони земель; відділі бухгалтерського обліку, фінансів та звітності (на постійній основі);
– головних спеціалістів у відділі державної землевпорядної експертизи; бухгалтерського обліку фінансів та звітності; управління документального, господарського та організаційного забезпечення (на час перебування основних працівників у відпустці для догляду за дитиною до їхнього фактичного виходу на роботу);
– провідного спеціаліста управління землеустрою та охорони земель (на постійній основі);
– провідного спеціаліста у секторі внутрішнього аудиту (на час перебування основних працівників у відпустці для догляду за дитиною до їхнього фактичного виходу на роботу).
Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.
До заяви додаються такі документи: особова картка (форма №П2-ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4х6; копії документів про освіту; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копія документа, який посвідчує особу; медична довідка про стан здоров’я, за формою, затвердженою МОЗ; письмова згода на проведення спеціальної перевірки; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
Відповідальність за достовірність документів несе претендент.
Документи приймаються протягом 30 днів з дня публікації оголошення за адресою: м. Миколаїв, пр. Миру, 34, кабінет № 730, сектор кадрової політики, тел. (0512)21-11-60.