Шановні викладачі і студенти, випускники, ветерани педагогічної праці!

Сьогодні ми відзначаємо славетний ювілей — 80-річчя Новобузького коледжу Миколаївського державного аграрного університету!
Етапи розвитку й становлення Новобузького коледжу були тривалими і непростими, вони віддзеркалюють тернистий шлях, пройдений трудовим селянством.
До Новобузького коледжу йшли і йдуть діти, які вже пізнали важку селянську працю і сповнені бажання її полегшити. Вони бачать у викладачах мудрих і щедрих наставників, які живуть проблемами села і вважають їх вирішення своїм святим обов’язком.
У Новобузькому коледжі працюють педагоги з всеукраїнською славою — директор Новобузького коледжу Чорній Олександр Васильович, його заступники Волобоєва Любов Іванівна, Сідлецька Людмила Леонідівна, Григоренко Олександр Іванович, голова профспілки викладачів коледжу Гострик Михайло Володимирович.
Сучасне аграрне виробництво ставить нові завдання перед навчальними закладами. Наші випускники повинні вивчати, удосконалювати і впроваджувати найкращі світові технології аграрного виробництва. Це потребує досконалого володіння викладацько-педагогічним колективом вітчизняними й світовими надбаннями науки і практики.
Відзначення ювілейної дати Новобузького коледжу – це глибокий аналіз пройденого великого шляху, а найголовніше – визначення нових напрямів виховання студентської молоді, підготовки фахівців для реформованого аграрного виробництва нашої країни.
Від щирого серця вітаю колектив Новобузького коледжу Миколаївського державного аграрного університету з 80-річчям коледжу. Зичу від усієї душі нових вагомих успіхів у вашій благородній справі – патріотичному, духовному і громадянському вихованні студентської молоді, підготовці фахівців на рівні сучасних вимог в ім’я розвитку аграрного сектора економіки, в ім’я процвітання України.

З повагою
начальник Головного управління
Держкомзему у Миколаївській області В. П. Янчук