Базуючись на досвіді участі в торгах, супроводу переможців, аналізу проведених процедур закупівель, роботи з контролерами та перевіряючими, – ми розробили унікальний практикум підвищення кваліфікації для голів та секретарів комітетів з конкурсних торгів (повна програма практикуму у вкладенні, а також на нашому сайті).
В результаті Ви отримаєте:
кейси для вирішення конфліктних ситуацій;
практика життєвих ситуацій, ніякої теорії;
набір прийомів готових до використання – «бери і роби»;
можливість проконсультуватися з приводу Вашої власної конфліктної ситуації або проблеми,що виникла у Вашій закупівлі;
іменні сертифікати.
Практикум відбудеться 13-14 лютого 2014 р., за адресою: м. Київ, вул. П. Лумумби, 21.
Вартість участі у дводенному практикумі для одного учасника складає 900,00 грн. без ПДВ (ціна включає: методичні матеріали у паперовому вигляді, обід у перший день заходу, перерви на каву-брейки, канцелярське приладдя).
Практикум проводиться відомим тренером та експертом з питань державних закупівель – Тетяною Колісник та практикуючим юристом – Олександром Бірюковим.
Для участі у практикумі необхідно заповнити заявку, що у вкладенні, або на нашому сайті та направити іі нам у зручний для Вас спосіб: факсом (044) 502 72 99, або на електронну адресу:seminar@bpp.in.ua
Листом від 12.02.2013 № 3305-13/5050-12 Мінекономрозвитку повідомило Бюро Державних Закупівель про можливість проводити навчання за Навчальною програмою, що розроблена та затверджена Бюро.


Марія Волошина
Координатор з організації навчання
Бюро Державних Закупівель
www.bpp.in.ua
телефон.(044) 247 01 71
факс.(044) 502 72 99
e-mail:seminar@bpp.in.ua