З лютого 2014 року розпочнеться семінар з навчання та підвищення кваліфікації членів комітету з конкурсних торгів у сфері здійснення державних закупівель. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь!
Через постійні зміни до ЗУ «Про здійснення державних закупівель», освоєння нової процедури закупівлі ЕРА та удосконалення професійних знань, умінь і навиків у сфері здійснення державних закупівель, членам комітету з конкурсних торгів необхідно пройти підвищення кваліфікації.
Відповідно до ст. 16414 КУпАП за «… не проходження навчання чи підвищення кваліфікації… комітету.. та за порушення законодавства про проведення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти..» розміри адміністративних штрафів на посадових осіб від 11 900 до 17 000 грн., а у разі повторного порушення від 17 000 до 25 500 грн.
Законом України № 2289-VI «Про здійснення державних закупівель» встановлено:
«Голова та секретар комітету з конкурсних торгів повинні пройти навчання з питань організації та здійснення закупівель. Таке навчання можуть пройти також інші члени комітету з конкурсних торгів» (ст. 11 Закону) (незалежно від розміру витрат/закупівлі).
«Укрпрофіцентр» щомісячно організовує та проводить в м. Херсоні НАВЧАННЯ (40 годин) та підвищення кваліфікації (16 годин) спеціалістів у сфері здійснення державних закупівель, з видачею СЕРТИФІКАТІВ, а не свідоцтв (сертифікат – документ, що офіційно підтверджує кваліфікацію спеціаліста; свідоцтво – документ, що підтверджує прослуханий курс) Українського державного Університету фінансів та міжнародної торгівлі (м. Київ) Міністерства фінансів України, згідно з договором про спільну діяльність у сфері надання освітніх послуг (з затвердженими навчальними програмами з питань підготовки спеціалістів у сфері здійснення закупівель та підвищення кваліфікації).
На семінарах здійснюється глибокий аналіз Закону з практичними заняттями, заповненням всіх документів (надаються індивідуально розроблені фахівцями унікальні схеми проведення торгів, методичні матеріали; «Збірник нормативно-правових актів та методичних матеріалів з питань здійснення державних закупівель»).
Пропонуємо надати заявку і направити фахівців Вашої організації для участі у семінарі.
Також підприємством надаються послуги:
– щодо проведенню торгів, супроводження та консультації
– відкриття доступу до функції «Кабінет замовника» на Web-порталі з питань державних закупівель
– навчання користування Кабінетом замовника
– надаємо копію сторінок з «Вісника державних закупівель».
За детальною інформацією звертайтеся по тел. 097 340-68-93, 095 788-12-44, (0552) 444279, за адресою м. Херсон, вул. 9 Січня 15, оф.328; або на сайті http://ukrproficentr-kherson.ru та ukrproficentr.a5.ru