Інститут післядипломної освіти Одеського державного аграрного університету проводить перепідготовку фахівців, для здобуття другої вищої освіти за заочною формою навчання з напряму: 0709 "Геодезія, картографія та землеустрій", спеціальність 7.070904 "Землевпорядкування та кадастр".
Вартість одного року навчання – 4200 грн.
Термін навчання – 2 роки.
Провадження освітньої діяльності здійснюється відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України та "Положення про відділення післядипломної освіти Одеського державного аграрного університету (перепідготовка)", затвердженого ректором Одеського державного аграрного університету.
Слухачами, на перший рік навчання, за результатами співбесіди зараховуються особи, які мають освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст" або "магістр", а також студенти останнього року навчання для отримання повної вищої освіти.
Підготовка фахівців зі спеціальності "землевпорядкування та кадастр" здійснюється на основі навчальних планів, які розроблені на основі типових та затверджені у встановленому порядку. Навчальні плани структуровані, відповідають галузевому стандарту вищої освіти МОН та передбачають безперервну комплексну підготовку з використанням ком′ютерної техніки.
Всі дисципліни, які вивчаються слухачами забезпечені типовими та робочими програмами, методичними розробками для семінарських, практичних, лабораторних занять, курсових та дипломних робіт.
Державна атестація випускників передбачає – здачу комплексного іспиту з фахових дисциплін та захист дипломної роботи.
По закінченню навчання випускники одержують диплом державного зразка та здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст".
Прийом документів здійснює приймальна комісія з 1 по 30 вересня 2010 року за адресою:
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 13, к. 101, з 9 до 17 год. Обідня перерва з 12 до 13 год.
тел. (048) 785-10-43
Для вступу до Інституту післядипломної освіти вступники подають особисто до приймальної комісії заяву на ім’я ректора.
До заяви вступник додає:
копію диплому про закінчення вищого навчального закладу 3–4 рівня акредитації (нотаріально завірену);
копію додатку до диплому (нотаріально завірену);
за наявності – копію трудової книжки (завірену начальником відділу кадрів підприємства);
копію ідентифікаційного коду;
копію паспорту;
медичну довідку за формою 086-У;
3 фотокартки, розміром 3*4 см;
Паспорт, ідентифікаційний код, оригінал документа про освітньо-кваліфікаційний рівень та додаток до нього, вступник пред’являє особисто.
Адреса Інституту післядипломної освіти:
65039, м. Одеса, пров. Матросова, 6, каб. 302, тел. 722-32-64; 734-79-54