Анонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Внесено зміни у Положення про прийом слухачів до Національної академії державного управління при Президентові України, що затверджені Постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2013 р. № 255.
Змінено бланкову документацію для вступу: договір-направлення (денна форма навчання) та рекомендацію (вечірня, заочна, заочно-дистанційна форми навчання).
Підготовка до складання вступних екзаменів: 
з 22 – 26 квітня та 13 – 17 травня на базі управління підвищення кваліфікації кадрів  інституту проводитимуться тижневі семінари із підготовки до вступу. Контактна особа – Привалова Наталія Володимирівна, 048 729-76-72Семінар «Актуальні проблеми державного управління та місцевого самоврядування (Особи, які зараховані до кадрового резерву на посади ІV категорії в органах виконавчої влади і місцевого самоврядування АР Крим, Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей, м. Севастополь).
Більш детальну інформацію дізнавайтесь за тел. (048)729-76-12, 729-76-11, тел./факс (048) 729-76-13, www.oridu.odessa.ua
Додатково: Умови прийому  на навчання за державним замовленням (абз. 3,4 п.3 Положення про прийом слухачів):
За денною формою: за договорами-направленнями органів, установ приймаються особи, які перебувають на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування, мають стаж державної служби, служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік та не досягли 45 років на момент подання документів до приймальної комісії.
За вечірньою, заочною, заочно-дистанційною формами:  за рекомендацією органів, установ приймаються особи, які перебувають на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування, працюють на посадах першої — четвертої категорії або зараховані до кадрового резерву на такі посади, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік та не досягли 50 років на момент подання документів до приймальної комісії.