Анонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договором

Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ліцензія серія АГ № 508038 від 08.12.2010 р., ІV рівень акредитації) розпочав ІІ тур набору на магістерську підготовку за спеціальностями:

“Державне управління”
“Публічне адміністрування”
“Управління проектами”
за договором.
Прийом документів триватиме до 19 серпня , вступні екзамени та консультації відбудуться 25-27 серпня поточного року.
Підготовка магістрів за спеціальностями « Державне управління» та « Публічне адміністрування» здійснюється на базі повної вищої освіти (диплом спеціаліста, магістра), за спеціальністю « Управління проектами» – на основі базової вищої освіти (диплом бакалавра).
Для вступників на навчання за договором відсутні вимоги щодо перебування на службі в органах публічної влади та у кадровому резерві.
Навчання здійснюється за денною, вечірньою, заочною та заочно-дистанційною формами, за 11 спеціалізаціями , такими як організація правової роботи в органах публічної влади, інформатизація державного управління, управління охороною здоров’я тощо.
Будемо вдячні за інформування про проведення ІІ туру набору всіх бажаючих вступити до інституту.
Додатково інформуємо, що до 30 серпня триває прийом документів на заочну форму навчання бакалаврської підготовки за спеціальнісю ” Менеджмент “.
Особи, які отримали атестати до 2007 року включно можуть вступати за результатами вступних екзаменів (без сертифікатів УЦОЯО).
Інститут є головним державним навчальним закладом загальнонаціональної системи підготовки керівних кадрів для органів публічної влади та топ-менеджерів для бізнес-структур Півдня України. В інституті створено розвинуту матеріально-технічну базу , в навчальному процесі активно використовуються сучасні інформаційні технології та програми, слухачі та студенти проходять стажування в центральних та місцевих органах влади України , провідних підприємствах Одещини, а також іноземних закладах освіти. Бажаючі забезпечуються місцями в гуртожитку готельного типу, працює Центр культури.

Детальну інформацію про умови вступу можна отримати в приймальній комісії та на сайті інституту www.oridu.odessa.ua.
Адреса: м. Одеса, вул. Генуезька, 22, каб. 108-а, 119. Тел. (048) 729-76-12, 729-76-11; факс 729-76-13; e-mail: priem@oridu.odessa.ua.