Анонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України
Анонс: Одеський регіональний інститут державного управління проводить святкові заходи до Дня факультету державного управління
9 листопада 2012 року в актовій залі інституту о 12.00 розпочнеться святковий концерт з нагоди Дня факультету державного управління Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України
Запрошуємо випускників, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників державних, комунальних, приватних організацій та бажаючих вступати на наш факультет у 2013 році
на святкування дванадцятої річниці факультету державного управління.


Адреса оргкомітету: 65009 м. Одеса, вул. Генуезька, 22, к. 200 (деканат)
Електронна пошта: oridu_dekanatdu@ukr.net
Телефон: (048) 7297632, (048) 7297625


Підготовка фахівців за напрямом 1501 «Державне управління» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» здійснюється в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України з 1 вересня 1996 року.
Факультет державного управління створений 1 листопада 2000 року для виконання завдань щодо організації підготовки фахівців за IV рівнем акредитації відповідно до сертифікатів та ліцензії на здійснення освітньої діяльності.
За весь період підготовлено 3631 магістра державного управління за денною, вечірньою, заочною та заочно-дистанційною формами навчання.
Підготовка магістрів у галузі знань «Державне управління» здійснюється за державним замовленням, за державним контрактом з Нацдержслужбою України та за договорами з юридичними та фізичними особами.
Слухачі мають можливість спрямовувати своє навчання за 9 спеціалізаціями, які охоплюють усі сфери суспільного життя: регіональне управління, місцеве самоврядування, держане регулювання економіки та підприємництва, соціальна і гуманітарна політика, організація правової роботи в органах публічної влади, Європейська інтеграція в умовах глобального врядування, управління охороною здоров’я, управління у сфері культури, інформатизація державного управління.
Місія факультету – професійна підготовка принципово нової формації управлінців, здатних ефективно працювати в органах публічної влади.
З повною інформацію щодо життєдіяльності інституту в цілому та факультету державного управління зокрема можна ознайомитися на сайті www.oridu.odessa.ua (http://www.oridu.odessa.ua/index.pl?rozd=6/1)
Факультет плідно співпрацює з органами публічної влади Південного регіону та з випускниками. Тому доброю традицією стало запрошення всіх замовників наших науково-навчальних послуг на святкування Дня факультету.