QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській області

Анонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договором

Анонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договоромАнонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договоромАнонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договоромАнонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договоромАнонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договоромАнонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договором

Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України
(ліцензія серія АГ № 508038 від 08.12.2010 р., ІV рівень акредитації)

запрошує всіх бажаючих вступати до інституту у 2011 році та отримати сучасну вищу освіту за наступними спеціальностями:
«Менеджмент» на денну та заочну форми навчання за договором на базі повної загальної середньої освіти з наданням кваліфікації «бакалавр з менеджменту».
Конкурс за сертифікатами УЦОЯО: 1) Українська мова та література; 2) Математика; 3) Географія або Іноземна мова.
Прийом документів: на денну форму навчання – з 01 по 31 липня, на заочну – з 30 липня по 30 серпня.
«Менеджмент організацій і адміністрування» на денну та заочну форми навчання за договором на базі бакалаврату з наданням кваліфікації «менеджер-економіст» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст.
Прийом документів – до 26 липня.
«Управління проектами» з наданням кваліфікації «керівник проектів та програм» з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр на денній та заочній формах навчання за договором на базі вищої освіти (диплом бакалавра, спеціаліста або магістра).
Прийом документів – до 26 липня.
Інститут є головним державним навчальним закладом загальнонаціональної системи підготовки керівних кадрів для органів публічної влади та топ-менеджерів для бізнес-структур Півдня України. В інституті створено розвинуту матеріально-технічну базу, в навчальному процесі активно використовуються сучасні інформаційні технології та програми, слухачі та студенти проходять стажування в центральних та місцевих органах влади України, провідних підприємствах Одещини, а також іноземних закладах освіти. Бажаючі забезпечуються місцями в гуртожитку готельного типу, працює Центр культури.

Детальну інформацію про умови вступу можна отримати в приймальній комісії та на сайті інституту www.oridu.odessa.ua.
Адреса: м. Одеса, вул. Генуезька, 22, каб. 108-а, 119. Тел. (048) 729-76-12, 729-76-11; факс 729-76-13; e-mail: priem@oridu.odessa.ua.
QR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області