ТОВ «Служба ділової інформації» пропонує усім працівникам Державного агентства земельних ресурсів України оформити підписку на оновлювані збірники нормативно-правових актів «Вісник України» на пільгових умовах.
«Вісник України» – це вітчизняне довідково-юридичне видання у вигляді оновлюваних збірників нормативно-правових актів, розраховане на загальнодержавну категорію читачів. Метою видання є публікація нормативно-правових актів і нормативно-правової інформації для підвищення рівня правової культури населення та забезпечення конституційного права громадян на доступ до правової інформації, доступності законодавства України для користування громадянами, підприємствами, установами та організаціями.
Діяльність з видання збірників нормативно-правових актів ТОВ «Служба ділової інформації» здійснює з 2002 року. Всі збірники складаються із палітурки у вигляді папки з роз’ємними замками і самих документів у вигляді замінних аркушів. Кожен документ розділений картонним розділювачем. При внесенні змін до документів користувачі отримують пакет замінних аркушів тих сторінок, на яких змінився текст документа, та короткий огляд змін.
Сьогодні в асортименті ТОВ «Служба ділової інформації» є Конституція, всі кодекси України та понад 30 збірників нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку, податкової системи, трудових відносин, безпеки праці, господарської та нотаріальної діяльності. Є можливість створення збірників на індивідуальне замовлення користувача. Детальніше про продукцію можна дізнатися на сайті www.zakoni.ua.
Аналізуючи види передплатників видання, ми зрозуміли, що нашим продуктом, окрім приватного сектору, активно користуються працівники податкових та судових органів, навчальні заклади, що здійснюють підготовку спеціалістів юридичного профілю, бухгалтерського обліку та аудиту, податкової справи та ін.
Враховуючи потребу у друкованих нормативних документах працівників виконавчої влади і судових органів, ми вирішили провести акцію «Доступне право», в межах якої ми пропонуємо комплект збірників усіх кодексів України з річним відслідковуванням змін лише за три тисячі гривень. При замовленні комплекту кодексів профільний збірник (Положення про Державне агентство земельних ресурсів України, Закону України “Про землеустрій”, Закону України “Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність”) з річним відслідковуванням змін надається у подарунок.
На сьогоднішній день ми співпрацюємо з Територіальним управлінням Державної судової адміністрації м. Києва, Київської та Чернігівської областей по забезпеченню судів оновлювальними збірниками нормативно-правових актів, окремими адміністративними та господарськими судами, Національною школою суддів, юристами, нотаріусами. Пропонуємо і Вам розглянути нашу пропозицію.
За детальною інформацією звертайтеся до Сервісу клієнтів за тел. (044) 277-20-70. Контактна особа – Юлія Тюріна.
Анонс: оновлювані зібрники нормативно-правових актів