QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській області2 вересня 2011 року відбудеться прес-тур до смт. Калинівка Броварського району Київської області за участю Міністра агрополітики та продовольства Миколи Присяжнюка, Голови Держземагентства Сергія Тимченка, Голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка в рамках кампанії з ліквідації затримок видачі державних актів на землю.
Державне агентство земельних ресурсів України оголошує безпрецедентну кампанію з ліквідації затримок реєстрації та видачі державних актів на право власності земельними ділянками. Протягом вересня-жовтня планується видати держакти десяткам тисяч громадян, які роками не могли оформити документи на землю.
Перший виїзд мобільної групи планується 2 вересня до смт. Калинівка Броварського району Київської області, де громадянам буде видано 400 актів.
Програма заходу
8.30 – 8.45. Збір журналістів. Площа Лесі Українки, 1 (подвір’я Київської обласної державної адміністрації)
8.45 – 10.00. Переїзд до смт. Калинівка (Броварський район, Київська область)
10.00 – 10.30. Брифінг за участю Міністра агрополітики та продовольства Миколи Присяжнюка, Голови Держземагентства Сергія Тимченка, Голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка, начальника Головного управління Держкомзему у Київській області Сергія Гущика ( Будинок культури)
З 10.30 – видача державних актів громадянам ( Будинок культури)
12.00 – від’їзд до Києва.
Попередня акредитація обов’язкова.
Заявки приймаються до 16.00 1 вересня за телефоном 244-82-53 або 095 673-11-99.QR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області