Центр Моніторингу Закупівель
02160, м. Київ, пр. Возз’єднання, 7-а, оф.714, т:(095) 732-97-80, e-mail: centermz@ukr.net

На виконання вимог чинного законодавства України з питань підготовки спеціалістів у сфері здійснення закупівель та підвищення їх кваліфікації, з метою надання всебічної теоретичної та методичної допомоги замовникам у здійсненні ефективної закупівельної діяльності. «Центр моніторингу закупівель» проводить семінари за очною та дистанційною формою навчання та підвищення кваліфікації. Після проходження навчання та підвищення кваліфікації слухачі отримають сертифікати. Існує можливість відтермінування оплати за навчання та підвищення кваліфікації слухачів на підставі гарантійного листа від Замовника. Детальніше про навчання на сайті cmz.org.ua. Для подачі заявки на навчання заповніть та надішліть анкету заявку за адресою centermz@ukr.net Завантажити анкету заявку.
Щодо державних закупівель

ТОВ «Центр моніторингу закупівель» надає комплексне обслуговування з виконанням усіх вимог чинного законодавства, щодо проведення процедури закупівлі в одного учасника, з урахуванням публікації в друкованому спецвиданні та оприлюдненні на веб-порталі. Забезпечить повний перелік підтверджуючих документів, які надаються розпорядниками (одержувачами) державних коштів на стадії реєстрації зобов’язань та оплати рахунків до органів Державної Казначейської Служби України та банківських установ.

– Консультаційна допомога при проведенні закупівель за процедурами міжнародних фінансових організацій, у тому числі підготовка та проведення торгів.
– Допомога при оприлюдненні інформації про закупівлю відповідно до ст. 10 Закону на сайті Уповноваженого органу.
– Консультаційна допомога при розміщенні оголошення (про проведення та про результати) в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» та на сайті.
– Прискоренні розміщення оголошення про проведення та результати торгів у інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» та на сайті (публікація оголошення в день подання).
– Розміщення міжнародного оголошення у міжнародному виданні.
– Правова допомога при отриманні роз’яснень з питань державних закупівель від Уповноваженого органу у сфері державних закупівель.
– Експертний супровід процедури розкриття пропозицій конкурсних торгів.
– Складання або перевірка документації конкурсних торгів на комплектність та відповідність нормативно – правовим актам, що діють на Україні, та надання відповідних рекомендацій.
– Повне проведення будь-якої процедури “під ключ”.

Вартість проведення процедури закупівлі в одного учасника (газ, вода, ел. енергія.) 1500 грн.
Детальніше про допомогу в проведенні торгів на сайті cmz.org.ua

“ЦЕНТР МОНІТОРИНГУ ЗАКУПІВЕЛЬ”
т.(095) 732-97-80 Сергій Олександрович
e-mail: centermz@ukr.net