Анонс Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України щодо набору на магістерську підготовку за спеціальностями «Державне управління», «Публічне адміністрування» та «Управління проектами» за договоромНаціональна академія державного управління при Президентові України
 Одеський регіональний інститут державного управління
(ліцензія серія АГ № 582076 від 04.10.2011 р., ІV рівень акредитації)
Інформує Вас, що 3 квітня 2012 року у приміщенні Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації (вул. Шевченка, 64)
  представниками інституту буде здійснюватися прийом документів на навчання від вступників на спеціальності «Державне управління» та «Публічне адміністрування» (бюджет, контракт).
Відповідальні особи приймальної комісії поінформують про умови навчання та проживання, нададуть консультації щодо підготовки до вступу.
Бажаючим будуть надані методичні рекомендації для підготовки до вступу, рекламні та інформаційні матеріали.
Буде проведений пробний вступний екзамен – комп’ютерне тестування.
На навчання до інституту запрошуються  державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, а також усі бажаючі вступати до інституту у 2012 році та отримати сучасну магістерську підготовку за спеціальностями галузі знань
«Державне управління» та «Публічне адміністрування»
з наданням кваліфікації «магістр державного управління»
на денній, вечірній, заочній або заочно-дистанційній формах навчання
за ДЕРЖАВНИМ ЗАМОВЛЕННЯМ та ЗА ДОГОВОРОМ
на базі повної вищої освіти (диплом спеціаліста або магістра).
Прийом документів: з 1 березня по 12 травня.
      

Детальну інформацію про умови вступу можна отримати в приймальній комісії та на сайті інституту www.oridu.odessa.ua.
Адреса: м. Одеса, вул. Генуезька, 22, каб. 108-а, 119. Тел. (048) 729-76-12, 729-76-11; факс 729-76-13; e-mail: priem@oridu.odessa.ua.