Запрошуємо Вас взяти участь у ЧЕТВЕРТІЙ професійній конференції веб-розробників “WebCamp 2013”, яка пройде 12 і 13 червня в Одесі.
Торік ми розширили конференцію до 4 секцій: веб-технології та управління проектами; юзабіліті і дизайн; інтернет-маркетинг; стартапи. Провели кілька майстер-класів, Startup Crash Test і організували алею стартапів. Цього року ми плануємо піти ще далі.
По-перше, перемістити конференцію на більш теплу пору і збільшити час її проведення до 2-х днів. Перший день – доповіді в потоках, другий день – майстер-класи.
По-друге, 4 основні секції ми розширимо спеціалізованими підсекціями, які зможуть підготувати і провести різні ком’юніті. Для того, щоб підсекція була додана в програму, вона повинна мати мінімум 5 доповідей.
По-третє, наша команда побувала на київському Startup Weekend і ми вирішили «привезти» його до Одеси. Тому запрошуємо всіх бажаючих після розігріву на WebCamp закріпити отримані знання шляхом створення власного стартапу за 54 години на Odessa Startup Weekend, який пройде з 14 по 16 червня.
Вартість участі у конференції становить: при оплаті до 1 травня – 400 грн; до 11 червня – 500 грн; в день конференції – 600 грн. Студентам при пред’явленні студентського квитка надається знижка 50%.
Безкоштовна участь у конференції надається доповідачам, організаторам додаткових потоків, командам стартапів, бажаючим представити свій проект на алеї стартапів або на Startup Crash Test.
Заявки від доповідачів та ком’юніті, бажаючих організувати спеціалізовані додаткові потоки приймаються до 1 травня.
Запрошуємо до співпраці спонсорів та медіа-партнерів.
Розіграш безкоштовних квитків і промо-коди
На сторінках конференції в соціальних мережах FaceBook і ВКонтакте ми будемо щотижня розігрувати по одному безкоштовному квитку. Крім цього у всіх організаторів та партнерів конференції будуть спеціальні знижкові промо-коди. Будьте пильні і стежте за нашими новими сюрпризами 😉

Організаційний комітет “WebCamp 2013”