Центр суперкомп’ютерних обчислень та вільного програмного забезпечення ОНУ імені І.І. Мечникова спільно з компанією RootUA Media знову збирає всіх, кого цікавлять відкриті і вільні IT-технології, на V Міжнародній конференції FOSS Sea 2012.
Конференція відбуватиметься з 14 по 16 вересня у Одесі. Офіційну частину заходу буде проведено в ОНУ імені І.І. Мечникова, а неофіційну – на НТБ «Скеледром»
Як і минулого року, конференцію приурочено до святкування http://softwarefreedomday.org. Заплановано виставку FOSS-проектів, організацію демо-зон тощо.
Участь у конференції БЕЗКОШТОВНА.

Секції конференції:

FOSS в наукових дослідженнях та освіті
HPC, GRID і Cloud-технології
FOSS в бізнесі і державному секторі
Системне адміністрування
Розробка ПЗ
FOSS для новачків

Програма заходу:

14 вересня: Відкриття конференції та пленарне засідання.
15 вересня: Робота секцій конференції.
16 вересня: Неформальна частина, відпочинок і шашлики на березі Чорного моря.

Спеціальні заходи конференції:

Виставка. Запрошуємо FOSS-проекти (в тому числі – наукові) та різноманітні FOSS-спільноти представити свої експозиції на виставці, яку буде організовано в холі конференції.
Software Freedom Day. В рамках щорічного всесвітнього свята, присвяченого Вільному ПЗ, на конференції буде організована SFD-зона. Запрошуємо всіх бажаючих підтримати дану частину конференції.

Реєстрація та важливі дати:

4 вересня – останній день подачі проекту для отримання гранту.
5 вересня – останній день подачі тем доповідей.
5 вересня – останній день подачі проекту на участь у виставці.
15 вересня – останній день реєстрації як слухача.

Donate

Оргкомітет конференції буде вдячний усім, хто зможе фінансово підтримати конференцію та Ukraine FOSS Foundation. Зробити це можна за реквізитами, які зазначено на спеціальній сторінці сайту конференції. Всі зібрані кошти підуть на розвиток конференції та реалізацію завдань Ukraine FOSS Foundation.

Участь в оргкомітеті конференції

Формується організаційний комітет. Для участі в ньому необхідно підписатися на розсилку, через яку буде відбуватися координація підготовки конференції.
Організаційний комітет конференції запрошує до співпраці спонсорів. Якщо Ви хочете допомогти провести захід і зібрати на конференції FOSS Sea 2012 кращі FOSS-проекти України, напишіть на адресу m31@root-ua.com, або skype: m31-rootua, або зателефонуйте за телефонами: +38 ( 063) 735-35-26, +38 (048) 735-35-26, +38 (050) 391-28-70.
Сайт конференції: http://www.foss-sea.org.ua/
Слідкуйте за підготовкою конференції в соціальних мережах: ВКонтакте, Facebook, Twitter, LinkedIn, G+.