Починаючи з січня 2013 року Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області започаткувала цикл семінарів з юридичної тематики.
На семінарах будуть проаналізовані проблемні питання застосування чинного законодавства України, що виникають в процесі практичного правозастосування.
Семінари проводяться щомісяця, крім літніх місяців, кожну третю або четверту п`ятницю місяця, по чотири академічних години (дві пари по 90 хвилин кожна) з 13.00 до 15.50 в конференц-залі РТПП Миколаївської області за адресою: м.Миколаїв, вул. Потьомкінська, 41.
Вартість участі одного учасника у одному семінарі складає 240 (двісті сорок) гривень, в тому числі ПДВ 40 (сорок) гривень. Бажаючі можуть ознайомитися з темами зазначених семінарів з визначенням конкретної дати їх проведення, зразком заявки на участь у семінарі та проектами договорів щодо участі в одному чи в дев’яти семінарах.
В разі зацікавленості звертатися за тел.(0512) 473377, 0675186882, е-mail: vyevchenko@tpp.mksat.net (начальник договірно-правового відділу Регіональної торгово-промислової палати Євченко Володимир Олександрович).

Заявка щодо участі у семінарах з юридичної тематики

Запрошення на участь у семінарі з юридичної тематики

Заявка на участь у семінарі з юридичної тематики