Відтепер замовити витяг із Державного земельного кадастру можна онлайн. Раніше замовлення витягу відбувалося лише за місцем безпосереднього розташування земельної ділянки.
Замовлення витягу здійснюється через Публічну кадастрову карту (http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta), яка розміщена на офіційному сайті Держгеокадастру.
У систему інтегрована функція онлайн оплати послуги через сервіс моментальних платежів Liqpay Приватбанку. Підтвердження про сформовану заявку та повідомлення про готовність документа користувач отримує на свою електронну адресу.
Отримати готовий витяг громадянин має можливість в обраному Центрі надання адміністративних послуг по всій території України. Єдиний документ, який при цьому знадобиться — посвідчення особи.
Сервіс діє на всі регіони України (в тому числі в Єланецькому районі).
Вартість послуги з надання витягу з Державного земельного кадастру — 53 гривні. Отже, якщо Ви бажаєте отримати витяг з Державного земельного кадастру про свою земельну ділянку, можете зайти на Публічну кадастрову карту через мережу Інтернет, в пошуковому вікні набрати кадастровий номер власної земельної ділянки та замовити витяг (у випливаючому вікні розміщена інструкція для замовника, в якій детально розписаний порядок дій, які необхідно вчинити , для отримання витягу).

Відділ Держземагентства у Єланецькому районі

(Газета “Єланецький вісник”, 01.08.2015 р.)