Веселинівський район

18.04.2014 відділ Держземагентства провів наступна робота:
– реєстрація земельної ділянки – 6;
– внесення виправлених відомостей до ДЗК – 1;
– довідки з статистичної звітності – 1.

Єланецький район
Сектор державного земельного кадастру

За 15-16.04.2014 зареєстрована 1 земельна ділянка та видано 11 відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів про земельні ділянки.

Кадрове забезпечення

За станом на 16.04.2014 у відділі 2 вакантні посади, а саме:
– 1 (одна) посада головного спеціаліста сектору землеустрою та ринку земель, характер роботи – тимчасова (на період декретної відпустки);
– 1 (одна) посада заступника начальника – постійна.

Юридична служба

За 15-16.04.2014 у відділі зареєстровано 1 звернення громадян.
За станом на 14.04.2014 керівництвом відділу проведено 2 особистих прийоми громадян.

Землеустрій

Продажу земельних ділянок на земельних торгах (лоти із земель державної та комунальної власності) по Єланецькому району Миколаївської області не
відбувалось.

Бухгалтерія

Кредиторська заборгованість по заробітній платі за станом на 11.02.2014 року відсутня.

Миколаївський район
Кадастр

17.04.2014 зареєстровано 9 земельних ділянок.

Новобузький район
Вакансії

За станом на 18.04.2014 у відділі Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області є 4 вакансії:
провідний спеціаліст сектору землеустрою та оцінки земель;
головний спеціаліст–бухгалтер;
головний спеціаліст-юрисконсульт;
діловод.

Кадастр і реєстрація

За станом на 18.04.2014 спеціалістами Відділу Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області надано адміністративних послуг за зверненнями громадян та юридичних осіб, в тому числі:
– реєстрація земельних ділянок: 193
– надання відомостей з державного земельного кадастру: 245
– надання висновків по документації із землеустрою: 8
– надання довідок із державної статистичної звітності (ф-6 зем): 255
– надання витягів про нормативну грошову оцінку земельної ділянки: 302
– внесення виправлених відомостей до державного земельного кадастру: 12
– внесення змін до державного земельного кадастру: 3
– видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до державного фонду документації із землеустрою: 46;

Юридична служба. Земельне законодавство

10, 17 квітня 2014 року начальник відділу Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області Воротинцева І.М. взяла участь у виїзній інформаційно-роз’яснювальній групі на території Новохристофорівської, Березнегуватської, Кам’янської сільських рад за участю голови Новобузької райдержадміністрації, начальника соціального захисту населення, начальника пенсійного фонду та керівники інших установ, на якій обговорювались питання щодо діючих нормативно-правових актів відносно земельних питань.
16 квітня 2014 року в Новобузькому районі відбувся особистий прийом громадян головою Миколаївської обласної державної адміністрації Романчуком М.П. та керівниками держустанов Миколаївської області. На особистому прийомі також були присутні керівники держустанов району, в тому числі начальник відділу Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області Воротинцева І.М. Розглянуто 12 звернень громадян, 2 із них – земельні питання.
За станом на 18 квітня 2014 року відділом Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області надано 8 висновків про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
За станом на 18 квітня 2014 року підготовлені такі проекти розпоряджень, які прийняті Новобузькою районною державною адміністрацією:
– «Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (пай) в натурі на місцевості громадянину України ……. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах Новобузької міської ради, Баратівської, Софіївської, Новомиколаївської, Новохристофорівської сільських рад – в кількості 13 од.
– «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості громадянину України ……. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок нерозподілених (не витребуваних) земельних ділянок з метою передачі в оренду в межах Вільнозапорізької сільської ради – в кількості 9 од.

Землеустрій

Спеціалісти відділу продовжують роботу з наповнення Державного фонду документації із землеустрою, відповідно до листа Держземагентства України від 13.12.2013 №22-28-0,13-20816/2-13 на виконання статей 32, 33 Закону України «Про землеустрій», постанови Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2004 року №1553 «Про затвердження Положення про державний фонд документації із землеустрою», наказу Держкомзему «Про забезпечення функціонування Державного фонду документації із землеустрою». За станом на 08.04.2014 фонд документації у Відділі складає 8358 .