Березнегуватський район

08.04.2014 та 07.04.2014 року реєстратором земельного відділу було прийнято 11 чоловік. 4 з них надано відомості з ДЗК, одному – послуги з внесення виправлених відомостей до ДЗК. 6 осіб зареєстрували земельні ділянки.

Братський район
За квітень проведено державну реєстрацію 2 земельних ділянок. Витяги з ДЗК не надавалися.

Миколаївський район
Сектор бухгалтерського обліку

На даний момент не проводяться тендери.
У своїй діяльності сектор бухгалтерського обліку та звітності керується Конституцією України, Законами України, Постановами Верховної Ради України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, наказами Мінфіну, наказами і розпорядженнями Держземагентства, розпорядженнями голови райдержадміністрації, наказами і вказівками Головного управління Держземагентства у Миколаївській області, начальника Управління, регламентом роботи Управління У питаннях організації і застосування методики проведення бухгалтерського обліку керується відповідними рекомендаціями Держказначейства, Пенсійного фонду, фонду Соціального страхування, Податкової інспекції, а також Типовим положенням про бухгалтерську службу.

Сектор інформаційних технологій та технічного захисту інформації

Сектор у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України («Про захист персональних даних», «Про інформацію» та ін.), нормативно-правовими актами Президента України і Кабінету Міністрів України, іншими нормативно-правовими актами та нормативними документами з питань захисту інформації, державними стандартами.

Юридичний відділ

Діловодство за пропозиціями (зауваженнями), заявами (клопотаннями) і скаргами громадян в Управлінні Держземагентства у Миколаївському районі Миколаївської області ведеться окремо від інших видів діловодства і покладається на юридичний відділ.
Порядок ведення діловодства за зверненнями громадян керується Законом України «Про звернення громадян», постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 1997 року № 348 «Про затвердження Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян на підприємствах в установах, організаціях незалежно від форми власності, в засобах масової інформації».
Додатково повідомляємо, що за станом на 08.04.2014 з початку року у відділі зареєстровано 4 звернення громадян, також 7 звернень надійшло на Урядову Гарячу лінію.

Відділ документального та господарського забезпечення
Графік
особистого прийому громадян керівництвом та керівниками (працівниками) структурних підрозділів Управління Держземагентства у Миколаївському районі Миколаївської області у 2014 році

Структурний підрозділ
Дні та години прийому
Радик Олексій Володимирович – Начальник
Управління
Щопонеділка
09:00-12:00
13:00-16:00
Дробот Вадим Володимирович – Заступник
начальника Управління
Щовівторка
09:00-12:00
13:00-16:00
Начальник відділу ринку земель
Щосереди
09:00-12:00
13:00-16:00
Начальник відділу державного земельного кадастру
Щовівторка
09:00-12:00
13:00-16:00
Начальник відділу землеустрою та охорони земель
Щовівторка
09:00-12:00
13:00-16:00
Начальник юридичного відділу
Щосереди
09:00-12:00
13:00-16:00

Відділ державного земельного кадастру

На 07.04.2014 зареєстровано 17 земельних ділянок.

Сектор кадрової політики

Відповідно до статті 13 Закону України «Про державну службу» та статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» декларанти зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи (служби) Декларацію за минулий рік. Всі державні службовці Управління Держземагентства у Миколаївському районі Миколаївської області подали декларації вчасно.
Вакансії Управління Держземагентства у Миколаївському районі Миколаївської області:
Заступник начальника Управління – начальник відділу ринку земель;
Головний спеціаліст відділу ринку земель;
Начальник відділу державного земельного кадастру;
Головний спеціаліст відділу державного земельного кадастру;
Провідний спеціаліст відділу державного земельного кадастру;
Начальник юридичного відділу;
Начальник відділу землеустрою та охорони земель;
Головний спеціаліст відділу землеустрою та охорони земель;
Діловод;
Водій.

Миколаївський район

Вакансії

За станом на 08.04.2014 у Відділі Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області є 4 вакансії:
провідний спеціаліст сектору землеустрою та оцінки земель;
головний спеціаліст–бухгалтер;
головний спеціаліст-юрисконсульт;
діловод.

Кадастр і реєстрація

За станом на 08.04.2014 спеціалістами Відділу Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області надано адміністративних послуг за зверненнями громадян та юридичних осіб в тому числі:
– реєстрація земельних ділянок: 166
– надання відомостей з державного земельного кадастру: 219
– надання висновків щодо документації із землеустрою: 6
– надання довідок із державної статистичної звітності (ф-6 зем): 253
– надання витягів про нормативну грошову оцінку земельної ділянки: 258
– внесення виправлених відомостей до державного земельного кадастру: 11
– внесення змін до державного земельного кадастру: 3
– видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до державного фонду документації із землеустрою: 46.

Юридична служба. Земельне законодавство

За станом на 08.04.2014 Відділом Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області надано 6 висновків про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
За станом на 08.04.2014 підготовлені такі проекти розпоряджень, які прийняті Новобузькою районною державною адміністрацією:
– “Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки(пай) в натурі на місцевості громадянину України ……. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах Новобузької міської ради, Баратівської, Софіївської, Новомиколаївської, Новохристофорівської сільських рад” в кількості 10 од.
– “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості громадянину України ……. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок нерозподілених (не витребуваних) земельних ділянок з метою передачі в оренду в межах Вільнозапорізької сільської ради” в кількості – 6 од.

Землеустрій

Спеціалісти відділу продовжують роботу з наповнення Державного фонду документації із землеустрою, відповідно до листа Держземагентства України від 13.12.2013 №22-28-0,13-20816/2-13 на виконання статей 32,33 Закону України «Про землеустрій», постанови Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2004 року №1553 «Про затвердження Положення про державний фонд документації із землеустрою», наказу Держкомзему «Про забезпечення функціонування Державного фонду документації із землеустрою». За станом на 08.04.2014 фонд документації у Відділі складає 8348.