Сектор землеустрою та оцінки земель

Станом на 29.07.2013 р. проведено нормативну грошову оцінку земель 71 населених пунктів у Казанківському районі, що складає 100% від їх загальної кількості.

Кадрова робота

Чисельність працівників відділу Держземагентства у Казанківському районі згідно структури складає 15 осіб, фактично працює 13 працівників, 2 посади вакантні.
Кадрове забезпечення відділу здійснюється таким чином: із 13 фактично працюючих 12 державних службовців 1 водій автотранспортного засобу:
– 8 спеціалістів мають повну вищу освіту;
– 1 спеціаліст має базову вищу освіту;
– 4 спеціаліста мають неповну вищу освіту.

Юридична служба

7 червня 2013 року за участю голів та землевпорядників селищної та сільських рад начальником відділу Держземагентства у Казанківському районі проведено семінар-нараду, де було розглянуто порядок передачі територіальним громадам земельних ділянок державної власності для розташування громадських пасовищ.
Станом на 01.08.2013 рік по відділу Держземагентства у Казанківському районі надійшло 27 звернень громадян. Питання порушені у зверненнях стосувалися оформлення право установчих документів на земельну ділянку та врегулювання орендних відносин. Звернення громадям були розглянуті спеціалістами відділу та надані роз’яснення.

Сектор державного земельного кадастру

Станом на 25.07.2013 р. проведено Державну реєстрацію земельних ділянок в кількості 846 одиниць та надано відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів про земельні ділянки в кількості 650 одиниць.