Юридична служба

За станом на 31.01.2014 Відділом Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області надано 1 висновок про погодження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки .
Головою Новобузької райдержадміністрації Миколаївської області прийнято розпорядження від 30.12.2013 №469-р «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на території Новобузького району Миколаївської області». Інвентаризацію земель та земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Новобузького району Миколаївської області проведено по слідуючим сільським та міській радам:
Баратівська, Вільнозапорізька, Новомиколаївська, Новополтавська, Новоюр’ївська, Кам’янська, Розанівська, Софіївська, Шевченківська та Новобузькій міській раді.
Відділом Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області розроблено, затверджено та опубліковано в Новобузькій районній газеті «Вперед» Графіки особистого та виїзного прийому громадян керівниками Відділу та завідувачами секторів.

Кадрова робота

За станом на 31.01.2014 у Відділі Держземагентства у Новобузькому районі Миколаївської області є 5 вакансій:
провідний спеціаліст сектору землеустрою та оцінки земель;
головний спеціаліст – бухгалтер;
головний спеціаліст (юрисконсульт);
головний спеціаліст (інформаційні технології, захисту інформації);
діловод.

Сектор державного земельного кадастру

31.01.2013 сектором проведено реєстрацію земельних ділянок (5 од.) та надано інформацію по щоденній реєстрації.