– головного спеціаліста
Вимоги до кандидата: громадянство України; повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, за спеціальністю землевпорядкування та кадастр, стаж роботи за фахом не менше трьох років або загальним стажем роботи не менше п’яти років; вільне володіння державною мовою; навики роботи на комп’ютері.
До заяви додаються такі документи: особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4х6; копії документів про освіту, декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою передбаченою Законом України “Про засади запобігання і протидії корупції”; копія документа, який посвідчує особу; медична довідка про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ; письмова згода на проведення спеціальної перевірки; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
Відповідальність за достовірність документів несе претендент. Заяви приймаються протягом 30 календарних днів після публікації оголошення за адресою м. Очаків, вул. Шкрептієнко, 10.
Довідки за телефоном 3-09-98

(Газета "Очаків", 20.04.2012 р.)