Це стало основним питанням порядку денного останнього засідання. Всього було розглянуто 24 послуги. Серед них: надання рішень про встановлення особистого строкового сервітуту, про надання в оренду, власність, постійне користування земельних ділянок, про погодження проектної документації та інші. Також були розглянуті питання процедури укладання договорів.
Не по всіх послугах були прийняті рішення про включення їх до переліку адміністративних послуг. Негативне рішення було прийнято з питань видачі довідки про правовий статус земельної ділянки, оскільки дана довідка не передбачена жодним чинним Законом. Це ж стосується й видачі рішення міської ради про укладення договорів емфітевзису, оскільки на території обласного центру відсутні землі сільськогосподарського призначення.
Також було прийнято рішення провести ще одне засідання робочої групи з питання перегляду адміністративних послуг. Воно проводитиметься з метою більш детального вивчення питань та прийняття більш зваженого і правильного рішення по послугам у сфері земельних відносин.