У землевпорядній службі Миколаївщини ініціювали підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію з ЧДУ ім. Петра Могили. Основні моменти документу – ефективне співробітництво у науковому, освітньому та виробничому аспектах. Наголос зроблено на забезпеченні участі освітньої громадськості у формуванні та реалізації державної та кадрової політики у сфері земельних відносин на території області. Документ підписали в.о. начальника Головного управління Наталія Ільчанінова та ректор університету Леонід Клименко.

Фото

Пріоритетна мета Меморандуму – сприяння впровадженню ініціатив, направлених на налагодження конструктивного діалогу між науковцями і землевпорядною службою. Документ також покликаний активізувати взаємодію та координацію діяльності учасників в галузі професійної підготовки, працевлаштування та підвищення кваліфікації кадрів.
Задля досягнення намічених цілей сторони зобов’язалися обмінюватися досвідом та спільно розробляти методики підготовки, перепідготовки кадрів. В перспективі плануються спільні дослідження у профільній галузі, написання та видання наукових робіт.
Головне управління висловило готовність приймати на стажування викладачів, студентів, випускників ЧДУ ім. Петра Могили у разі, якщо ті відповідають кваліфікаційним та освітнім вимогам. Учасники у відкритому доступі публікуватимуть інформацію про спільні заходи та результати співпраці.

Фото

«Меморандум допоможе об’єднати зусилля та залучити до державної служби молодих, енергійних та, головне, кваліфікованих спеціалістів. Це не означає, що Головне управління потребує фахівців лише у конкретній вузькоспеціалізованій сфері. Ми раді співпрацювати з кандидатами, які мають юридичну чи економічну освіту, адже це також відповідає кваліфікаційним вимогам», – коментує підписання документу в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області Наталія Ільчанінова.

Фото

З цією точкою зору погодився і ректор вишу Леонід Клименко: «Підписання Меморандуму про співпрацю – це ще один крок до підвищення якості освіти, професійної підготовки майбутніх фахівців. Також це підтвердження правильності обраного курсу розвитку і відкриття дуже широких можливостей для наших студентів і випускників».

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото