ОДЕСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ

ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ

НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ

ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ

запрошує всіх бажаючих на

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

що відбудеться

у суботу 16 квітня об 11.00

у приміщенні актової зали інституту

Гостей буде поінформовано про умови вступу на спеціальності «Державне управління», «Публічне адміністрування», «Менеджмент», «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Управління проектами».

Програмою передбачені зустрічі з керівництвом інституту та факультетів. Гості ознайомляться з умовами навчання та проживання. Демонструватиметься відеофільм та відбудеться святковий концерт. Учасники отримають буклети та інші інформаційні матеріали.

Вступникам на факультет державного управління буде надана можливість пробного складання вступного екзамену – комп’ютерного тестування.

Усі бажаючі можуть отримати сучасну вищу освіту за наступними спеціальностями:

«Державне управління» та «Публічне адміністрування» з наданням кваліфікації «магістр державного управління» на денній, вечірній, заочній або заочно-дистанційній формах навчання за державним замовленням та за договором на базі повної вищої освіти (диплом спеціаліста або магістра).

Прийом документів: з 11 квітня по 09 червня.

«Управління проектами» з наданням кваліфікації «керівник проектів та програм» з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр на денній та заочній формах навчання за договором на базі вищої освіти (диплом бакалавра, спеціаліста або магістра).

Прийом документів: з 18 квітня по 26 липня.

«Менеджмент організацій і адміністрування» на денну та заочну форми навчання за договором на базі бакалаврату з наданням кваліфікації «менеджер-економіст» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст.

Прийом документів: з 18 квітня по 26 липня.

«Менеджмент» на денну та заочну форми навчання за договором на базі повної загальної середньої освіти з наданням кваліфікації «бакалавр з менеджменту».

Конкурс за сертифікатами УЦОЯО:

1) Українська мова та література;

2) Математика;

3) Географія або Іноземна мова.

Прийом  документів: на денну форму навчання – з 01 по 31 липня, на заочну – з 30 липня по 30 серпня.

Чекаємо на Вас

за адресою: м. Одеса, вул. Генуезька, 22 (площа 10 Квітня)

тел. (048)729-76-12, 729-76-11, тел./факс (048) 729-76-13, http://www.oridu.odessa.ua/