Сьогодні, у День землевпорядника, фахівці Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, відзначили свято неординарним способом.
Фото
Державні службовці передали зібрані кошти голові Правління благодійної організації «Фонд «ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ПОСТ» Ірині Абрамовій.
Фото
Вона урочисто вручила подяку Головному управлінню в особі Наталії Ільчанінової за значну особисту підтримку, небайдужість та надання систематичної допомоги військовослужбовцям Збройних сил України, національної гвардії, добровольчих загонів територіального захисту та волонтерського посту.
Фото
«Сподіваюся, що зібрані кошти допоможуть Фонду у придбанні необхідного устаткування для наших захисників, – додала керівник землевпорядної служби області. – Найкращий спосіб відзначити цей день для нас – зробити добру справу і допомогти тим, хто стоїть на варті нашого спокою».
Фото
Землевпорядники мали змогу поспілкуватися з Іриною Абрамовою. Задавалося дуже багато питань з приводу надання допомоги військовослужбовцям, у тому числі і демобілізованим.
Фото
«Я дуже вдячна кожному з вас за підтримку та небайдужість, – повідомила голова правління благодійної організації. – Кожна гривня, отримана від вас, допоможе нашим хлопцям нести їх нелегку службу. Щиро вітаю вас з вашим професійним святом та бажаю усього найкращого, адже ви також стоїте на варті законності та прозорості ввіреної вам сфери».
Фото