У Миколаєві депутати міської ради планують надати 85 учасникам антитерористичної операції у власність земельні ділянки.

Про це йдеться в проекті рішення Миколаївської міськради, яке буде розглянуто на 2-му пленарному засіданні сесії.

«Надати військовослужбовцям, що беруть участь в антитерористичній операції, та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд», – йдеться в документі.

У понеділок, 31 серпня, члени постійної комісії з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин міськради погодили винесення на сесію питання про виділення 57 земельних ділянок для учасників АТО.

Депутати затвердили проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в Центральному та Корабельному районах. Площа відведених ділянок становить від 800 до 1000 кв.м і становить загалом понад 56 тис. кв. м землі. Ділянки розташовані на вулицях, Галицинівська, Колгоспна, Щаслива, Успішна, Благодатна, Миротворча, Тавричеська, Козака Матвія, Бронзова, Аеродромна, у пров.Відродження, Балабанівському, Грецькому тощо.

Раніше міський голова Юрій Гранатуров заявив, що учасникам АТО під індивідуальне будівництво виділять 150 земельних ділянок у мікрорайоні Матвіївка.