Протягом двох днів тривав тематичний короткотерміновий семінар “Реалізація державної політики у сфері запобігання і протидії проявам корупції”. Він охопив 75 працівників територіальних органів Держзем­агентства обласного, районного та міського рівнів.
Навчання проходили на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
Викладачі юридичних дисциплін миколаївських вишів проінформували учасників семінару проінформували про сутність та положення законодавства України щодо попередження та боротьби з корупцією, ознайомили з професійно етикою публічних службовців та запобіганням конфлікту інтересів на публічній службі, розповіли про роль громадянського суспільства у процесі протидії корупції.
Цікавим та невимушеним, у діловій і конструктивній манері відбувся діалог з оперуповноваженим в особливо важливих справах УБОЗ УМВС України в Миколаївській області. Землевпорядників ознайомили з основами слідчої діяльності в ході розкриття корупційних схем.