QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській областіРішенням Миколаївської міської ради від 23.12.11 № 12/58 внесено зміни до рішення міської ради від 27.01.11 № 3/40 «Про затвердження нормативної грошової оцінки земель міста Миколаєва».
Дане рішення вступило в дію з 1 грудня 2012 року.
З метою своєчасного отримання довідки (витягу) про розмір нормативної грошової оцінки земельної ділянки для подання податкових декларацій до відповідного органу державної податкової служби за місцем знаходження земельної ділянки для сплати земельного податку та орендної плати за землю відповідно до вимог чинного законодавства Вам необхідно звернутися до Миколаївського міського єдиного дозвільного центру, який знаходиться на ІІ поверсі адміністративної будівлі виконкому Миколаївської міської ради (м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20).
Прийом здійснюється з понеділка по п’ятницю з 8 до 18 години.
Вартість послуги:
для громадян становить 32 грн.;
для суб’єктів господарювання – 70 грн.
Перелік документів (копії), необхідних для отримання витягу з нормативної грошової оцінки земельної ділянки:
Документ, що посвідчує право власності чи користування земельною ділянкою (державний акт на право власності на землю, державний акт на право постійного користування землею, або договір оренди земельної ділянки);
Кадастровий план земельної ділянки з зазначенням місця розташування земельної ділянки з наявним кадастровим номером;
Правоустановчі документи фізичної особи (паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво ФОП) чи юридичної особи (довідка статуправління, свідоцтво про реєстрацію).
При собі бажано мати проект землеустрою або технічну документацію на землю.
Платникам плати за землю, які не мають правоустановчих документів на земельні ділянки необхідно звертатися до ліцензійних організацій для отримання розрахунку нормативної грошової оцінки та витягу з нормативної грошової оцінки для сплати земельного податку.

Прес-служба ДПА у Миколаївській областіQR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області