Миколаївці можуть переконатися на власному досвіді, що у земельній сфері області "земельна мафія" відсутня.
Земельні питання вирішуються оперативно, без тяганини, бюрократизму — всі землевпорядні дії виконуються у терміни і обсяги, визначені Земельним кодексом та іншими законами.
Наші співробітники постійно проходять своєрідний селекційний відбір, і корисливці, срібролюбці, спритнорукі ділки і користолюбці вчасно виявляються і не затримуються. Саме тому протягом листопада не зафіксовано жодного випадку корупції і хабарництва у системі органів Держкомзему області.
Основна заслуга в цьому належить управлінню правової роботи та із зверненнями громадян та його керівнику В. Е. Туміловичу. Антикорупційну роботу він визначив серед пріоритетів своєї діяльності: кожен громадянин може зв’язатися безпосередньо з начальником управління або його співробітниками, заявити про порушення законів з боку посадових осіб, дізнатися про вжиті щодо порушників заходи.
Особистий прийом громадян В. Е. Тумілович проводить щопонеділка з 10:00 до 15:00 за адресою: м. Миколаїв, просп. Миру, 34, VII пов., каб. 732. Сюди ж направляються письмові звернення та скарги. "Гаряча лінія" телефонного зв’язку проводиться щомісяця, третього понеділка з 15:00 до 16:00 (тел. 0512-21-11-56).
Нагадуємо громадянам, що їх скарги на нечистих на руку "земельщиків" уважно вислухають у Держкомземі: Тітовський Ігор Дмитрович (044-520-52-23) та Попель Людмила Анатоліївна (044-275-65-88).
Не оставайтесь осторонь цієї проблеми! Зробивши лави Держкомзему чистішими, а його працівників відповідальнішими, в першу чергу виграєте ви самі.