QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській областіНа виконання урядового доручення у Миколаївській області триває кампанія з видачі державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою, договорів оренди землі, які зосереджені в управліннях і відділах Держкомзему у районах і містах Миколаївської області.
За станом на 01.09.2011 в зазначених територіальних органах Держземагентства налічувався 6261 держакт на право власності на земельну ділянку, готовий до видачі.
На даний час, за станом на 06.10.2011, територіальні органи вже видали 2201 держакт. Але залишаються невиданими ще 4060 державних актів на право власності на земельну ділянку. З них 1021, що мають бути видані на виконання Постанови Кабінету міністрів України від 05.08.2009 №844 “Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України”.
Громадян, які зверталися щодо оформлення державного акта на право власності на земельну ділянку до 01.01.2011 та частково провели оплату адміністративних послуг Миколаївській регіональній філії державного підприємства “Центр державного земельного кадастру”, запрошуємо до територіальних органів Держкомзему в області із заявами щодо отримання держактів.
У разі неможливості їх отримання слід направити територіальним органам Держкомзему за місцезнаходженням земельних ділянок лист щодо відмови у їх одержанні на даний час.QR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області