За вирішенням земельних питань до заступника керівника обласної землевпорядної служби звернулися 11 громадян.
Серед питань розглядалися: оформлення та виправлення помилок у технічній документації на земельну ділянку, надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою на земельний наділ, отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, у тому числі і учасникам антитерористичної операції.
В ході прийому відвідувачі отримали вичерпні роз’яснення. З питань, що потребують вирішення, Вадим Дробот надав доручення відповідним структурним підрозділам, а також територіальним органам Держгеокадастру у Миколаївській області.
Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті землевпорядної служби області.
Запис на прийом до керівництва Головного управління здійснюється не пізніше, ніж за сім днів до дати проведення прийому, відповідно до Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 04.06.2015 №128, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.06.2015 №739/27184.