Зустрічі з фізичними та юридичними особами велися у всіх районних та міських відділах Держземагентства в області. Всього роботою з громадськістю за місяць охоплено понад 420 осіб.
Найбільше питань стосувалося оформлення, реєстрації земельних ділянок, виділення угідь для ведення особистого селянського господарства, приватизації земель.
Розглядалися питання орендних відносин, розпаювання земель господарств, виготовлення документації із землеустрою, надання витягів з державного земельного кадастру, довідок з нормативної грошової оцінки земель.
Працівники територіальних органів Держземагентства не лише надавали необхідні роз’яснення та консультації. З їхнього боку надходила практична допомога щодо складання пакету документів, оформлення заяв та перевірка відомостей з метою їх оперативного розгляду на рівні Головного управління Держземагентства у Миколаївській області. Такий сумлінний підхід до справи, уникання бюрократизму, формалізму і тяганини поліпшує спілкування землевпорядної служби з громадськістю, спрощує конструктивний діалог серед суб’єктів земельних відносин.