На Миколаївщині з початку 2015 року за адміністративні послуги, які надали фахівці територіальних органів Держземагентства у області на платній основі, бюджети поповнилися на 260710 грн. Усього за два місяці цього року спеціалістами Головного управління Держземагентства у області та його підрозділів на платній основі надано 4792 адмінпослуги.
Найбільш затребуваними були адміністративні послуги щодо надання відомостей із Державного земельного кадастру (4561). Крім того, землевпорядниками надано 201 послугу щодо проведення державної експертизи землевпорядної документації.
Від початку року фахівці органів земельних ресурсів області на безоплатній основі надали 10057 адміністративних послуг. Із них найбільша кількість стосувалася видачі витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки – 3552; надання довідки з державної статистичної звітності про наявність земель та їх розподіл за власниками земель, землекористувачами, угіддями (за даними форми 6-зем) – 3061; державної реєстрації земельних ділянок – 1929.