Держзем­агентство України, підтримуючи військовослужбовців, які захищають незалежність і територіальну цілісність України в зоні АТО, оперативно розпочало організаційні заходи щодо їх конституційних прав на безоплатне дотримання земельних ділянок у власність.
У зв’язку з цим, відділ Держземагентства у Веселинівському районі інформує про доручення Голови Держземагентства України Сергія Рудика щодо можливості отримання військовослужбовцями, які виконують завдання по здійсненню антитерористичної операції, у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, для ведення садівництва, для індивідуального дачного будівництва.
Для цього учасники бойових дій можуть звертатись до відділу Держземагентства у Веселинівському районі або до сільських, селищних рад району з відповідним документом, що посвідчує участь у в антитерористичній операції (довідка, посвідчення, наказ тощо).
Надання земельних наділів буде здійснюватися у порядку, визначеному чинним законодавством України.
При зверненні військовослужбовців буде надаватись допомога у складанні клопотання про надання у власність земельної ділянки та в межах законодавства надана всебічна консультативна допомога щодо подальшого оформлення права власності на земельну ділянку. Для отримання більш детальної інформації з метою отримання у власність земельних ділянок просимо звертатися за телефоном 2-21-28, 2-93-02.

Начальник відділу Держземагентства у Веселинівському районі Дмитренко Л.А.

(Газета “Зоря”, 11.09.2014 р.)