Впродовж серпня фахівці землевпорядної служби Миколаївської області активно співробітничали із засобами масової інформації щодо висвітлення заходів земельної реформи. За місяць в обласних та місцевих друкованих виданнях опубліковано 10 статей, коментарів та роз’яснень стосовно актуальних земельних питань.
Проведено “круглий стіл” з питань обговорення законопроекту “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення” і брифінг для мас-медіа за його підсумками.
На офіційному веб-сайті Головного управління Держземагентства області розміщено близько 30 інформаційно-аналітичних повідомлень.
На радіоканалах області проведено 2 “гарячі лінії”: “Інвентаризація та нормативна грошова оцінка земель населених пунктів та земель несільськогосподарського призначення” та “Аналіз звернень громадян з земельних питань”.
Також фахівці територіальних органів проводять семінари, наради, “круглі столи”. Під час цих заходів, зокрема, розглядаються питання про доступ до публічної кадастрової карти, необхідність виготовлення для товаровиробників проектів сівозмін, здійснення заходів земельної реформи тощо.