До продажу пропонуються стандартні ділянки на видимій стороні Місяця в районі моря Вологості. Неподалік від території, що продається, розташовані кратери Білліад, Гассенді і Кампан.
Земельну ділянку на Місяці можна придбати всього за 2,5 долара за сотку. Продажем земельних ділянок на Місяці, Марсі, Венері і Меркурії активно займається організація «Місячне посольство». Наприклад, ділянку на Місяці площею 1 акр (40 соток) пропонується придбати всього за 100 доларів.
«Сьогодні до продажу пропонуються стандартні ділянки на видимій стороні Місяця в районі моря Вологості. Неподалік від території, що продається, розташовані кратери Білліад, Гассенді і Кампан. Приблизно у восьмистах кілометрах на південь знаходиться найкрасивіший і найбільш помітний із Землі кратер Коперник. У ґрунті цього району переважають базальти. Координати зони J-5/Q-CHARLIE», — вказується на сайті продавця.
Як пояснюють експерти, при придбанні ділянки місячної поверхні покупець отримує Місячну конституцію, де містяться діючі місячні закони і права щодо інших власників, документ на володіння власністю і мапа місячної поверхні, на якій позначено приблизне місце розташування купленої ділянки.
На сайті з продажу місячних земель також пояснюється, що після оформлення правовстановлюючих документів проводиться внутрішня реєстрація права власності в Місячному посольстві з внесенням інформації про власника і його власності у спільну базу даних власників планетарної власності у США.