З Днем захисника УкраїниСьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір – це заступниця і покровителька наших козаків, охоронців рідної землі.
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею.
День захисника України увібрав в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.
Символічним і правильним є те, що наші воїни тепер відзначають своє свято в День українського козацтва. Наше сьогоднішнє військо – достойні нащадки славних предків. Ви відроджуєте український дух – звитяжний і величний, адже неодноразово доводили – українського воїна не зламати, не принизити і не перемогти.
Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами всіх громадян України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!
Низько вклоняємося всім, хто у найважчі для країни часи мужньо став на її захист. Ви гордість країни, її честь і слава. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.
Нехай Ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. І після будь-яких суперечок і баталій, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишок і мир.
Зичимо захисникам України завжди повертатися додому цілими і неушкодженими, а також спокійної служби під мирним небом, міцного козацького здоров’я, успіхів та надійного тилу, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України, родинного щастя, сімейного затишку, невичерпної енергії і миру!
І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!