За вирішенням земельних питань до Наталії Ільчанінової звернулося дев’ять осіб.
Для прийняття рішень та надання кваліфікованих роз′яснень громадянам щодо порушених ними питань, участь у прийомі взяли керівники відділів Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області.

Фото

Серед розглянутих питань: отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, розпаювання земельних масивів. Громадян також цікавили питання надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою на земельний наділ та затвердження технічної документації на земельні ділянки.

Фото

«Звертаю увагу громадян, які вже виявили, або лише планують виявити бажання реалізувати право власності на земельну ділянку. Ставтеся до підготовки пакету документів до відповідної заяви з увагою. Саме від правильності оформлення залежить процес розгляду клопотань. Так само відповідально необхідно підійти до вибору землевпорядної організації для замовлення виготовлення проекту землеустрою. Від їх компетенції залежить оперативний і безпроблемний цикл розгляду та затвердження землевпорядної документації», – зазначила Наталія Іванівна.

Фото

В ході прийому відвідувачі отримали вичерпні роз’яснення. З питань, що потребують вирішення, керівник Головного управління надала доручення відповідним структурним підрозділам.

Фото

Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті землевпорядної служби області.

Фото

Фото

Фото