За вирішенням земельних питань до Наталії Ільчанінової звернулося 12 осіб.
Фото
Для прийняття рішень та надання кваліфікованих роз′яснень громадянам щодо порушених ними питань, участь у прийомі взяли керівники структурних підрозділів Головного управління.
В ході заходу порушувалися питання надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою на земельну ділянку та затвердження технічної документації на земельні ділянки.

Фото

Громадян також цікавила процедура отримання земельної ділянки та оформлення необхідної документації для організації фермерського господарства, ведення особистого селянського господарства, а також для дачного будівництва.

Фото

Наталія Ільчанінова надала вичерпні роз’яснення громадянам з усіх аспектів, що стосуються роботи Головного управління.

Фото

«Наріжним питанням знову і знову постає проблема виготовлення якісної та такої, що відповідає всім вимогам законодавства, землевпорядної документації, – підсумувала в.о. начальника Головного управління, – це стосується і технічної документації, і проектів землеустрою. Ми не можемо затвердити ті проекти, які складено неправильно та невідповідно до норм діючих законів та постанов. Тому такі документи знову і знову повертаються на доопрацювання».

Фото

Позиція керівника землевпорядної служби чітка і рішуча — усі заяви, клопотання розглядаються у порядку черги. Людський фактор контролю дотримання термінів розгляду зменшено до мінімуму. Адже кожна заява разом з додатками реєструється наразі у день її подання в автоматизованій системі діловодства «ДОК Проф». Якщо з ними все гаразд, зауваження відсутні — вони опрацьовуються без зволікань і тяганини.

Фото

Наталя Ільчанінова також підкреслила, що пріоритетом серед категорій заявників, визначеним Держгеокадастром, наразі залишається виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції.

Фото

Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті землевпорядної служби області. Запис на прийом до керівництва Головного управління здійснюється не пізніше, ніж за сім днів до дати проведення прийому, відповідно до Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 04.06.2015 №128, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.06.2015 №739/27184.

Фото

Фото