В.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області Наталія Ільчанінова спільно з керівництвом міста і області пройшла у Меморіальному марші ветеранів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Фото
Головною вулицею міста учасники ходи прийшли до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам у парку Перемоги. Мітинг-реквієм розпочали з хвилини мовчання на згадку про тих, хто не повернувся з поля бою.
Фото
Наталія Ільчанінова з головою Миколаївської обласної ради Вікторією Москаленко, а також заступником міського голови Євгенієм Шевченко обговорили низку робочих питань. Представники місцевого самоврядування подякували землевпорядній службі за оперативність у вирішенні проблемних питань, що виникають у процесі виділення земельних ділянок учасникам АТО.
Фото
Очільниця Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області поспілкувалася з військовослужбовцями, яких цікавили питання отримання земельних наділів та процедури подання документів.
Фото
«Ми завжди ставились і будемо ставитися з повагою до тих, хто з честю й гідністю проявляв мужність та героїзм, виконував та виконує свій обов’язок перед Батьківщиною, – зазначила Наталія Ільчанінова. – Про кожну краплю крові, кожну сльозу, які пролиті нашим народом, мають знати нинішні й майбутні покоління. Світла пам’ять про тих, хто загинув під час бойових дій, повинна стати духовною підмогою для нас на шляху утвердження держави, суспільної консолідації, примирення незалежно від національності, політичних і релігійних поглядів та переконань. Тому кожен воїн знайде у стінах нашої установи розуміння його потреб і допомогу у вирішенні питань».
Фото